Žádost o potvrzení o daru

Pro potvrzení o daru vyplňte formulář na této stránce. Potvrzení o poskytnutém daru můžete obdržet na požádání obratem; běžně ho však všem dárcům rozesíláme na začátku následujícího roku. Jestliže jste si tedy od nás již potvrzení o daru vyžádali, můžete ho daňově uplatnit jen jednou. Pokud jste ovšem v průběhu roku darovali vícekrát, použijte potvrzení o všech darech za zúčtovací období. V případě dotazů nás kontaktujte na Z8EIQOQ938Es-Z29g.

Adresa trvalého bydliště

Informace o daru

(V případě, že nám chcete sdělit další informace relevantní pro potvrzení, např. jiná korespondenční adresa, více účtů atd., napište svůj komentář.)

Ochrana osobních údajů

Odesláním formuláře souhlasím s tím, aby mé osobní údaje poskytnuté Charitě Česká republika se sídlem Vladislavova 1460/12, 110 00 Praha 1 (dále jen „Charita Česká republika“) byly zpracovány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, a to za účelem evidence dárců, péče o dárce a informování o pořádaných akcích a podpořených projektech. Charita Česká republika zároveň prohlašuje, že tyto osobní údaje nebudou poskytovány jiným osobám.

Pozn.: položky označené * jsou povinné.