Charita na dostizích v Chuchli zájemcům změří tlak, hladinu cukru v krvi a saturaci kyslíkem
3. září 2021 Z domova

V neděli 5. září se uskuteční 43. ročník Velké ceny Prahy, kterou pořádá Chuchle Arena Praha. Dostihový den doprovází pokaždé jiné téma. Tentokrát se jedná o „den charity“, který má za cíl rozšířit povědomí o práci dobročinných organizací. Akce se zúčastníme i my a představíme zájemcům projekty, na kterých aktuálně pracujeme.

Dostihové závodiště ve Velké Chuchli je považováno za nejvýznamnější tuzemské dostihové závodiště již více než sto let. Tradiční sportoviště nabízí v rámci dostihového dne nejen pohled na závodníky v koňských sedlech, ale i doprovodný program zejména pro rodiny s dětmi.

K dispozici vám budeme také my. Dozvíte se od nás mnoho informací o pomoci lidem v nouzi. Kromě podpory seniorů, nemocných, lidí bez přístřeší nebo těch, které zasáhla živelní katastrofa, se věnujeme rovněž rodinám s dětmi a rodičům samoživitelům. Na dostizích vám navíc zdarma změříme tlak a množství kyslíku a cukru v krvi. Těšíme se na vás!

Více informací a podrobný program 43. Velké ceny Prahy naleznete na webových stránkách www.chuchlearena.cz.

Foto: chuchlearena.cz