Charita Česká republika pomáhá již celé jedno století. Potřebné provázíme na cestě životem od bezbranného dětství až do bezmocného stáří. Hnacím motorem je pro nás bezpodmínečná láska k lidem, která je zároveň naší největší přidanou hodnotou. Neúnavně překonáváme překážky a hledáme nové způsoby, jak pomáhat. Nikdy se nevzdáváme a vše děláme z lásky k lidem.

jsme tu s vámi Od kolébky po hrob

Po celém Česku poskytujeme široké spektrum služeb, které cílíme na nejzranitelnější obyvatele od jejich prvních krůčků až do posledních chvil.

stoletá historie

Počátek Charity se datuje do období od konce první světové války a rozpadu Rakouska-Uherska. Vyrostla tzv. odspodu: charitní organizace vznikaly na více místech současně. Například v červnu 1918 byl z popudu pražského arcibiskupa Pavla Huyna založen Svaz katolické charity v Království českém. Budování charitní sítě bylo završeno v roce 1922, kdy vznikl Svaz charity v Olomouci a Brně.

Podpořte Charitní dílo na prahu dalšího „století“

Vyberte částku

Vaše údaje

Chcete potvrzení o daru?

Rekapitulace

Děkujeme za vaše rozhodnutí darovat částku na projekt Na Charitu.

Více informací

*Přispět můžete platební kartou, skrze QR kód nebo bankovním převodem po vyplnění darované částky. Peníze z účtu platební brány budou následně poukázány na dárcovský účet Charity Česká republika.

Česká televize Instax WIA