Dárcovská výzva

Zapojte svoje tvůrčí schopnosti a přesvědčovací talent k získání prostředků pro charitní práci. Vyzvěte ostatní k podpoře již existujícího projektu Charity Česká republika, případně svou výzvu nasměrujte do oblasti, která je vám blízká. Pro dobrou věc můžete uběhnout stovky kilometrů, požádat o dar k narozeninám, uspořádat zábavní akci nebo například zhubnout. Vše zvládnete jednoduše v několika krocích a na pár kliknutí.

Zambie

Mosul

Na portálu darujme.cz naleznete přehled našich výzev, vyberte si jednu z nich a rovnou ji podpořte nebo k ní založte podle návodu vlastní výzvu a prostředky z ní poputují na vybraný projekt.

Dárcovská výzva pro individuální dárce krok za krokem

1. Vyberte si projekt

Stiskněte tlačítko Vyzvat ostatní, vyplňte jednoduchý formulář, zadejte typ výzvy a nahrajte svou fotografii. Právě jste úspěšně založili svoji výzvu.

2. Informujte okolí

O své výzvě dejte vědět všem! Přátelům, blízkým, známým a pochopitelně ji také sdílejte na sociálních sítích. Čím více lidí s prosbou o dar oslovíte, tím budete úspěšnější. Jakákoliv cesta je vhodná – osobní, SMS, e-mail, telefonát nebo příspěvek na internetu.

3. Získávejte prostředky

O aktuálním stavu výzvy máte okamžitý přehled. Jednoduše sledujete, jak se daří plnit nastavený cíl, kolik lidí vás podpořilo a kolik času výzvě ještě zbývá. Všechny darované prostředky budou automaticky předány Charitě Česká republika a použity přesně podle vašeho úmyslu.

Tady si vyberte

Dárcovská výzva pro firmy