Dárcovská výzva

Zapojte svoje tvůrčí schopnosti a přesvědčovací talent k získání prostředků pro charitní práci. Vyzvěte ostatní k podpoře již existujícího projektu Charity Česká republika, případně svou výzvu nasměrujte do oblasti, která je vám blízká. Pro dobrou věc můžete uběhnout stovky kilometrů, požádat o dar k narozeninám, uspořádat akci pro pár přátel nebo například zhubnout. Vše zvládnete jednoduše v několika krocích a na pár kliknutí.

Zambie

výbuch v Beirútu

Na portálu Darujme.cz naleznete přehled našich výzev. Vyberte si jednu z nich a rovnou ji podpořte, nebo k ní založte podle návodu vlastní výzvu a prostředky z ní poputují na vybraný projekt.

Dárcovská výzva pro individuální dárce krok za krokem

1. Vyberte si některý z našich projektů

Stiskněte tlačítko Vyzvat ostatní, vyplňte jednoduchý formulář, zadejte typ výzvy a nahrajte svou fotografii. Právě jste úspěšně založili svoji výzvu.

2. Informujte okolí

O své výzvě dejte vědět všem! Přátelům, blízkým, známým a pochopitelně ji také sdílejte na sociálních sítích. Čím více lidí s prosbou o dar oslovíte, tím budete úspěšnější. Jakákoli cesta je vhodná – osobní, SMS, e-mail, telefonát nebo příspěvek na internetu.

3. Byli jste úspěšní? Podívejte se!

O aktuálním stavu výzvy máte okamžitý přehled. Jednoduše sledujete, jak se daří plnit nastavený cíl, kolik lidí vás podpořilo a kolik času výzvě ještě zbývá. Všechny darované prostředky budou automaticky předány Charitě Česká republika a použity přesně podle vašeho úmyslu.

vyberte si projekt

Dárcovská výzva pro firmy

Kterýkoli z projektů Charity Česká republika můžete podpořit i formou firemní dárcovské výzvy. Výzvu můžete spojit s benefičním koncertem, s oslavou výročí založení firmy nebo zkrátka se společnou chutí pomoci. Oslovte vaše zaměstnance, partnery nebo zákazníky a jednoduchým způsobem pro ně vytvořte dárcovskou výzvu, do níž můžete vložit vlastní logo i poselství, proč se vaše firma rozhodla daný projekt podpořit. Na jednom místě pak snadno zjistíte, kdo se rozhodl k vaší výzvě připojit a kolik se díky vaší firmě podařilo na daný projekt vybrat.

povodně na Olomoucku

Ilustrační foto

Všechny darované prostředky budou automaticky předány Charitě Česká republika a použity přesně podle vašeho záměru. Vyzvaní dárci samozřejmě obdrží potvrzení o daru pro daňové účely. V případě jakéhokoli dotazu nás kontaktujte na e-mailové adrese peceodarce@charita.cz.