Darujte: Podpoříte ty, kteří to potřebují

Na vaši podporu čeká více než 150 000 lidí, jimž pomáháme v České republice, a také obyvatelé 30 zemí světa strádající kvůli chudobě, přírodním katastrofám nebo válečným konfliktům. Záleží na vás, kam chcete upřít svou pozornost a komu by měl směřovat dar. V České republice provozujeme širokou síť sociálních a zdravotních služeb, v zahraničí působíme v rámci rozvojových projektů a pomáháme při humanitárních krizích. Vyberte si, každá volba je správná!

Darujte hned

Kdo rychle dává, dvakrát dává! Čím dříve darujete, tím dříve vaše peníze pomohou udělat
svět lepším místem pro život.

Příběhy pomoci

Díky Tříkrálové sbírce může trávit prázdniny s rodinou

Přes překážky. I díky nové plošině

Pan Vladimír utrpěl po pádu z žebříku úraz páteře a pohybuje se na vozíku. Nepřekonatelnou překážkou se pro něj stalo pouhých devět schodů vedoucích ze zahrady do chaty, kde rodina tráví většinu roku. První plošina, kterou koupili z druhé ruky, dosloužila. K nové jim dopomohla Tříkrálová sbírka. Pan Vladimír tak zase může pobývat s rodinou, ale nemusí se cítit tak závislý na něčí pomoci. Moc si toho váží.

Mary ve svém krámku

Má svůj podnik a zajistí rodinu

Mary musela uprchnout z Demokratické republiky Kongo, zmítané ozbrojeným konfliktem, s celou rodinou. S podporou Charity Česká republika a UNHCR si časem v Zambii založila vlastní podnik. Na obrázku pózuje s krásnými barevnými šálami, které teď prodává ve svém obchůdku s oblečením. Vydělává si tak na živobytí, může zajistit svoje děti a zároveň se aktivně zapojuje do zambijské ekonomiky.

Kde chcete pomoci?

Vyberte, kam poputuje váš dar. Může pomoci potřebným v naší zemi, nebo ve světě. Chcete-li, aby vaše peníze byly použity doma i ve světě, zvolte variantu Obojí.

Pomozte jinak

Kam dál?