Tříkrálový koncert odvysílá Česká televize bez koledníků v publiku
7. ledna 2021 Z domova

Tříkrálový koncert odvysílá Česká televize bez koledníků v publiku

Nenechte si ujít letošní Tříkrálový koncert, který bude v mnoha ohledech jiný. Odvysílá ho Česká televize v neděli 10. ledna od 18 hodin v přímém přenosu na programu ČT1. Koncertem provází Martina Kociánová a Jan Čenský, účinkují Alena Antalová, Michal Hrůza s kapelou, Leona Machálková, Pokáč a VOXEL & Spol.

V průběhu koncertu zazní reportáže o tom, kde vykoledované peníze z Tříkrálové sbírky pomáhají, tentokrát z Domova pokojného stáří sv. Františka v Javorníku a Sociálně terapeutických dílen sv. Josefa v Domažlicích a v Meclově. Z výnosu Tříkrálové sbírky však podporu získá mnoho desítek dalších.

Lednový koncert ovšem proběhne bez přítomnosti koledníků v publiku, ostatně současné podmínky ani koledování v terénu neumožňují. Systém PES celou koledu vyhnal z ulic do online prostoru. Během koncertu proto zazní také tříkrálový spot s „panem Onlajnem“, jehož natočení bylo současnou situací inspirováno.

Sbírku mohou diváci podpořit několika různými způsoby.

Zasláním jednorázové nebo trvalé DMS

na číslo 87 777

ve tvaru

DMS KOLEDA 30, 60 nebo 90
DMS TRV KOLEDA 30, 60 nebo 90

Platbou přes on-line pokladničku

CHCI PŘISPĚT

Na webu www.trikralovasbirka.cz bude tato aplikace otevřena do 30. dubna.

Tříkrálová sbírka 2021

Převodem na sbírkový účet

VS 777

Sbírka je otevřená celoročně.

Partnerem Tříkrálového koncertu je statutární město Brno.

Tříkrálový koncert vynesl díky dárcům částku 2 163 861 Kč. Z celého srdce děkujeme vám všem, kteří i v těchto časech myslíte na ostatní!