Dobročinní registrační formulář

Vaše údaje pečlivě chráníme. Slouží nám k tomu, abychom vás průběžně informovali o tom, jak vaše dary pomohly lidem, a zaslali vám potvrzení o daru, díky kterému si snížíte daň. Po odeslání formuláře vám na uvedenou adresu zašleme potvrzující e-mail.

Dárce a kontaktní údaje

Informace o výši členského příspěvku (daru)

Uvedená částka představuje Váš příspěvek, který budete zasílat pravidelně každý měsíc. Doporučujeme zadat ve Vaší bance trvalý příkaz k úhradě. Variabilní symbol je 500.
Chcete-li nás podpořit částkou nižší než 200 Kč měsíčně, budeme i za ni velmi vděčni! Nestáváte se však členem Klubu přátel Caritas.

Datum zaslání prvního příspěvku

**

Číslo účtu, ze kterého bude zaslán dar

** Tento údaj nám umožní přehledně vést soupis vašich darů. Díky tomu vám na začátku každého kalendářního roku budeme moci poslat potvrzení o přijetí příspěvku pro účely snížení daňového základu.

Ochrana osobních údajů

Souhlasím s tím, aby mé osobní údaje poskytnuté Charitě Česká republika, se sídlem Vladislavova 1460/12, 110 00 Praha 1 (dále jen "Charita Česká republika") byly zpracovány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, a to za účelem evidence darů a interní statistiky, zasílání potvrzení o darech, péče o dárce a informování dárců o činnosti správce osobních údajů, jím pořádaných akcích a podporovaných projektech.

Pozn.: položky označené * jsou povinné.