Pomáhejte doma i v zahraničí

Pomáháme všem potřebným bez ohledu na to, kde se právě nacházejí. O naší podpoře rozhoduje jen jejich nepříznivá životní situace, a ne vzdálenost. Dokážeme být všude, kde je ohrožen život, zdraví nebo důstojnost člověka – a to právě díky vaší pomoci.

Tříkrálová sbírka

Vaše dary přispějí na pomoc nemocným, hendikepovaným, seniorům, matkám s dětmi v tísni a dalším potřebným lidem v regionech, v nichž sbírka probíhá. Desetina výnosu sbírky je každoročně určena na rozvojovou pomoc v zahraničí.

Tříkrálová sbírka 2021

Začněte nový rok dobrým skutkem!

Vzhledem k aktuální epidemiologické situaci a opatřením PES 5 zatím tři králové nemohou vyrazit na koledu do ulic. Tříkrálovou sbírku však můžete podpořit od 1. do 24. ledna návštěvou online koledy na tříkrálovém webu a darem do online kasičky, nebo přispět do pokladničky v charitních centrech, v kostelech, na úřadech a v obchodech ve vašem regionu. Pomůžete i darem na účet Tříkrálové sbírky či dárcovskou SMS.

Jak můžete přispět

Tříkrálová sbírka 2021

Návštěvou on-line koledy

Až vám koledníci zazpívají on-line, přehrajte si požehnání od Mons. Suchára z Neratova, vyberte si dárek a podpořte, prosím, Charitu, která pomáhá ve vašem regionu (stačí vyplnit název města, obce nebo PSČ).

ON-LINE KOLEDA

Sdílejte koledu i na Facebooku nebo Instagramu jako každý správný KING.

Tříkrálová sbírka

Převodem na sbírkový účet

VS 777

Tříkrálový koncert 2021

Dárcovskou SMS

na číslo 87 777

ve tvaru

DMS KOLEDA
30, 60 nebo 90

• sledováním Tříkrálového koncertu v neděli 10. ledna 2021 od 18 hodin na ČT 1, na kterém vystoupí Michal Hrůza, Pokáč a další

Dobročinní

S vaší podporou pomáháme v různých zemích světa i v České republice. Členství v klubu Dobročinných představuje nejefektivnější způsob pomoci. Díky ní můžeme okamžitě řešit nouzové situace i rozvíjet dlouhodobé projekty, a to doma i v zahraničí.

Dobročinní

CHCI SE STÁT ČLENEM