Charita Šternberk - středisko Uničov

Šternberská 497, Uničov, 783 91 Vedoucí zařízení: Bc. Alena Charouzová - vedoucí střediska Uničov
  • Tel.: 585 054 519, 581 110 921

Charita Šternberk

Seznam lidí:

Bc. Pavlína Vyvozilová - ředitel Bc. Alena Charouzová - vedoucí střediska Uničov Ing. Kristýna Vyvozilová - účetní-ekonom Lucie Vychodilová - účetní-personalista Mgr. Dana Vyhlídalová - metodik zdravotních služeb - vrchní sestra střediska Uničov Gabriela Urbánková - všeobecná sestra Bohumila Pechová - všeobecná sestra Pavlína Hrdličková - všeobecná sestra Lenka Pavlátová - všeobecná sestra - DPP Bc. Petra Kejvalová, DiS. - vedoucí stanice CHPS Uničov - sociální pracovník Šárka Kramarová - pracovník v sociálních službách Marie Staroštíková - pracovník v sociálních službách Veronika Czeferová - pracovník v sociálních službách Mgr. Agáta Zvonečková - pracovník v sociálních službách Mgr. Marie Hýžová - sociální pracovník Mgr. Michaela Rábová - sociální pracovník Jana Smitalová - pracovník v sociálních službách Bc. Dana Vrzalíková, DiS. - metodik sociálních služeb, sociální pracovník Bc. Pavla Jarošová - sociální pracovník Mgr. Blanka Jurdičová, DiS. - sociální pracovník Petra Zapletalová - pracovník v sociálních službách Bc. Kamil Jaroš - sociální pracovník

Seznam služeb: