Charita Šternberk - středisko Šternberk

• Fax: 585 011 014

Charita Šternberk

Seznam lidí:

Bc. Pavlína Vyvozilová - ředitel Ing. Kristýna Vyvozilová - ekonomický pracovník Lucie Vychodilová - administrativní pracovník Bc. Vendula Roháčová - vrchní sestra střediska Šternberk Vladimíra Menšíková - všeobecná sestra Jana Červinková - všeobecná sestra Dobroslava Studená - všeobecná sestra - DPP Mgr. Magdaléna Benešová - všeobecná sestra - DPP Bc. Barbora Bernátová, DiS. - vedoucí stanice CHPS Šternberk - sociální pracovník Bronislava Hračovová - pracovník v sociálních službách Jana Hamplová - pracovník v sociálních službách Mgr. Radana Mikolajková - pracovník v sociálních službách Hana Kurdiovská - pracovník v sociálních službách Simona Indráková - pracovník v sociálních službách Hana Urbanová - pracovník v sociálních službách Pavla Kubešová, DiS. - sociální pracovník Mgr. Jana Smyčková - vedoucí služby Jiloro-Srdíčko Mgr. Blanka Jurdičová, DiS. - sociální pracovník Lenka Krčová - pracovník v sociálních službách Bc. Jana Vráblíková - pracovník v sociálních službách Bc. Adriana Potěšilová - sociální pracovník Dagmar Mejzlíková - pracovník v sociálních službách Bc. et Bc. Zuzana Knopfová, DiS. - vedoucí služby NDC Uzel, sociální pracovník Bc. Pavel Jadrný - sociální pracovník Helena Vavrdová - pracovník v sociálních službách Jana Kopková - pracovník v sociálních službách Michaela Konečná - pracovník v sociálních službách

Seznam služeb: