Zapoj se do naší výzvy na Facebooku a „Sdílej dobro!“
3. prosince 2020 Young Caritas

Zapoj se do naší výzvy na Facebooku a „Sdílej dobro!“

Dobré skutky nás obklopují na každém kroku. Jsou součástí našich životů a jsou stejně samozřejmé, jako denní světlo a noční tma. Přesto je mnohdy přehlížíme a nevnímáme. Naší pozornosti se většinou dostanou jen ty velké nebo mediálně propagované. Pojďte s námi oslavit Mezinárodní den dobrovilníků, který proběhne 5. prosince a sdílejte svou fotografii na sociálních sítích.

V Young Caritas jsme přesvědčení o tom, že právě malé a všední dobré skutky tvoří podstatnou část prostředí, ve kterém je příjemné žít. Proto jsme se rozhodli vyhlásit fotografickou výzvu „Sdílej dobro“.

Příběhy každodenních dobrých skutků, kterých si běžně ani nevšimneme, budeme společně sdílet od Mezinárodního dne dobrovolníků 5. prosince do Štědrého dne prostřednictvím sociálních médií. Tato aktivita nám napomůže k uvědomění si, že jsme jimi stále obklopeni. Jakkoli se to na první pohled nemusí zdát.

Zúčastnit se může každý. Čím více lidí se zapojí, tím lépe! Úkolem je vyfotit jakýkoliv dobrý skutek ve svém okolí a fotografii umístit na svůj instagramový či facebookový profil. Může se jednat i o zdánlivě nepodstatné věci, jako například drobnou pomoc v domácnosti, přinesení nákupu, příspěvek na dobročinnost apod. Důležité je příspěvek opatřit krátkým popiskem spolu s hashtagem  #YoungCaritas a #sdilejdobro.

• na facebookovém profilu Young Caritas následně přesdílíme příspěvky lidí, kteří se do výzvy zapojili. Společně tak zaplavíme sociální sítě mnoha dobrými skutky, které nám pomohou uvědomit si, jak málo stačí k radosti!

Sdílej dobro!