Infocentrum a obchůdek Charity Česká republika

Najdete nás ve Vladislavově 12, nedaleko tramvajových zastávek Národní třída nebo Lazarská a stanic metra Můstek nebo Národní třída (mapa).

Otevírací doba:

PO  10–16
ÚT   10–18
ST   10–16
ČT   10–16

Pracovníci Infocentra zájemcům zodpoví dotazy týkající se charitních služeb a současných projektů. Klientům hledajícím odbornou radu v obtížné životní situaci doporučí nejbližší registrovanou sociální charitní poradnu.

Vedle informací a materiálů o činnosti českých Charit mohou návštěvníci Infocentra zakoupit některý z výrobků – například výrobky chráněných dílen, charitní lázeňské oplatky nebo pohlednice z výstavy Děti patří do školy.

Infocentrum a obchůdek u sv. Vincence.Infocentrum a obchůdek u sv. Vincence.Infocentrum a obchůdek u sv. Vincence.

Máte-li to do Infocentra daleko, a přesto se chcete na něco zeptat, napište nám.

Upozornění: V Infocentru nelze z kapacitních důvodů přijímat věcné dary. Oděvy, obuv, deky a další podobné dary však přijímají naši kolegové z charitních šatníků i některých dalších zařízení, například v Azylovém domě sv. Terezie (Pernerova 20, P8 - Karlín), který provozuje Arcidiecézní charita Praha.