Oslavte s námi Den Charity!

V průběhu měsíce září a počátkem října 2018 pořádají místní Charity rozličné osvětové a kulturní akce.

Cílem akcí pořádaných v rámci Dnů Charity je seznámit širokou veřejnost s naší činností a posláním, představit zájemcům jednotlivá pracoviště a charitní zařízení, ale třeba také poradit či nasměrovat jedince v těžkých životních situacích.

Den Charity v Litoměřicích

Cílem akcí pořádaných v rámci Dnů Charity je předvést veřejnosti, jak místní Charita pomáhá lidem, kteří si kvůli stáří, zdravotnímu omezení či sociálnímu vyloučení nedokáží nebo nemohou pomoci sami.

Den Charity v domově pro matky s dětmi v Prachaticích

Srdečně Vás zveme na letošní Den charity v Charitním domově sv. Dominika Savia v Prachaticích.

Den Charity v Domově sv. Petra v Záblatí u Prachatic

Srdečně Vás zveme na letošní Den charity v Domě sv. Petra pro muže v Záblatí.

Den otevřených dveří v Denním stacionáři Chvalčov

DSS------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den Charity v Jindřichově Hradci

Jindřichův HradecFarní charita Jindřichův Hradec Vás srdečně zve na DEN CHARITY, který se uskuteční v podvečerním čase 27. 9. 2018 na adrese Pravdova 837 v J. Hradci.

Den Charity v Českých Budějovicích

České BudějoviceDiecézní a Městská charita České Budějovice se přidávají k celostátní kampani Den Charity 2018. Tato celorepubliková akce se koná zpravidla v den svátku sv. Vincence z Pauly (27. září), patrona charitních zařízení. Chtěli bychom Vám představit obě českobudějovické Charity, jejich pracoviště a služby. Přijďte poznat naši práci, jsme tu pro Vás!

Poznejte nás v rámci Dne Charity

Během měsíce září a října 2018, okolo svátku svatého Vincence z Pauly (27. 9.), patrona charitních zařízení, pořádají místní Charity speciální akce s cílem přiblížit svou činnost a poslání charitní rodiny široké veřejnosti.