Litvínovsko - služby sociální prevence a poradenství

Janovská 122, Litvínov - Janov, 435 42 Janovská 122, Litvínov - Janov, 43542 Vedoucí zařízení: Bc. Alena Lencová/Bartková, DiS. - vedoucí zařízení
  • Tel.: 775 713 304

Logo%20OPZ%20barevné

Projekt

REALIZACE PREVENTIVNÍCH SLUŽEB CHARITY V LITVÍNOVĚ - je spolufinancován Evropskou unií.
Hlavním cílem projektu je realizace těchto sociálních služeb: Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi a Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež v Komunitním centru Janov

Projekt

REALIZACE PREVENTIVNÍCH SLUŽEB CHARITY V LITVÍNOVĚ 2 - je spolufinancován Evropskou unií.
Hlavním cílem projektu je realizace těchto sociálních služeb: Terénní programy, Odborné sociální poradenství a Sociální rehabilitace v Komunitním centru Janov

Projekt

Preventivní programy v Rodinném centru Petrklíč - projekt je spolufinancován Evropskou unií.
Projekt je zaměřen na poskytování služeb rodinám s dětmi, navštěvujícím Rodinné centrum Petrklíč, za účelem prevence sociálního vyloučení způsobeného déletrvající sociální izolací.

Oblastní charita Most

Seznam lidí:

Bc. Alena Lencová/Bartková, DiS. - vedoucí zařízení Jana Kohoutová - pracovník v sociálních službách Rosenkranzová Pavlína - pracovník v sociálních službách Jana Vodičková, Dis. - sociální pracovník Renáta Smoláková - asistent pedagoga Bartková Martina, DiS. - sociální pracovník Jana Helebrantová, Dis. - sociální pracovník Jana Štiková, Dis. - sociální pracovník Alena Venclíková - pracovník v sociálních službách

Seznam služeb: