Charita Vyškov - Dědice Náměstí Svobody 75/34

Náměstí Svobody 75/34, Vyškov, 682 01 Vedoucí zařízení: Petra Novotná - vedoucí služby, pečovatelka

Seznam lidí:

Mgr. Zbyněk Rumler - IT, Web,provozní manažer Mgr. Zbyněk Rumler - IT, Web,provozní manažer Helena Procházková - pokladní Veronika Konupková - pečovatelka Ing. Roman Celý - ředitel Ing. Zdeňka Horáková - projektová manažerka Jitka Švejnohová - pastorační asistentka,koordinátor Tříkrálové sbírky,zdravotnický pracovník Jitka Švejnohová - pastorační asistentka,koordinátor Tříkrálové sbírky,zdravotnický pracovník Jitka Švejnohová - pastorační asistentka,koordinátor Tříkrálové sbírky,zdravotnický pracovník Bc. Štěpánka Bučková - sociální pracovnice Hana Volešová - osobní asistentka Ivana Hlaváčková - pečovatelka Vladimíra Měřínská - pečovatelka Žaneta Plisková - osobní asistentka Dana Vitulová, DiS. - sociální pracovnice Petra Novotná - vedoucí služby, pečovatelka Daniela Tomanová - zdravotní sestra Lenka Barabášová - osobní asistentka Alena Paldusová - vedoucí osobní asistence, kontaktní osoba terénního týmu Vlasta Podsedníková - zdravotní sestra Kamila Švecová - zdravotní sestra, zástupce Andrea Zorková - vrchní sestra Helena Kouřilová - osobní asistentka

Seznam služeb:

Aktuální výtěžek
112 263 516 Kč

Rozpečetěno pokladniček

Zobrazit podrobné výsledky z celé ČR

Napište nám!

DotazNenašli jste na webu potřebné informace?
Máte pro nás vzkaz?

Napište nám!