Monika Štreitová: Mít koncert v bazilice na Svatém Kopečku byl můj sen

Monika Štreitová při hře na flétnu

Svatý Kopeček – Zvuky ptactva, přírody, nejrůznější zvuky života. A vetkat „ten život“ do hudby, to už je umění. Autoři současné moderní hudby napsali pro jednu z našich nejvýznamnějších flétnistek Moniku Štreitovou už přes 200 skladeb. Jedna z nich překvapí diváky Benefičního koncertu pro Hospic na Svatém Kopečku. V tamní bazilice Navštívení Panny Marie zahraje Monika Štreitová se špičkou současného slovenského varhanního umění Markem Vrábelem v sobotu 18. srpna. Koncert začne v 17 hodin. Více v rozhovoru...

Charita na pouti v Teplé

15. září se uskuteční v klášteře v Teplé tradiční diecézní pouť. Letošní program je přizpůsoben 25. výročí založení Diecéze plzeňské. Diecézní charita Plzeň jako jedna ze zřizovaných organizací biskupstvím zde bude prezentovat své služby. Rovněž výrobky klientů ze sociálně terapeutických dílen v Domažlicích, Rokycanech a výrobky klientů ze stacionáře pro postižené Alzheimerovou chorobou v Karlových Varech.

Podrobný program pouti zde: Diecézní pouť v Teplé

Soutěž: Co pro mne znamená DOBROVOLNICTVÍ?

Setkali jste se již s dobrovolnictvím? Jste nebo jste byl dobrovolníkem nebo Vám byla či je poskytována pomoc dobrovolníka? Jakou zkušenost jste získali? Co Vám dobrovolnictví přineslo? Podělte se o své zážitky, napište, nakreslete nebo zachyťte na fotografii pěkné okamžiky z dobro-působení. Zapojte se do naší soutěže! Těšíme se na Vaše příspěvky. Plakátek

Patnáct let Domova pro seniory sv. Jiří

Domov pro seniory sv. Jiří v plzeňské Doubravce patří k nejkvalitnějším zařízením svého druhu nejen v Plzni. Jeho provozovatelem je Městská charita Plzeň.

Adoptovanými prázdninami podporujeme budoucí dobro

České Budějovice – Dvoutýdenní Adoptované prázdniny si užívalo v jižních Čechách 14 běloruských dětí z projektu Adopce na dálku, který realizuje Diecézní charita České Budějovice. Cílem této akce je zkvalitnění života dětí ohrožených celkově špatnou sociální situací rodiny, v níž žijí, a jsou přímo či nepřímo postiženy důsledkem černobylské jaderné katastrofy.

Veřejná sbírka pro Andrianku

Farní charita Jindřichův Hradec ve spolupráci s panem Tomášem Šnorkem a starostou města panem Ing. Stanislavem Mrvkou pořádá veřejnou sbírku pro malou Andrianku. Výtěžek sbírky je určen na zakoupení auta.

Charitativní konecert pro Andrianku

Srdečně Vás tímto zveme na charitativní koncert, který proběhne v sobotu 29.9.2018 od 16:00hod v Kapli sv. Máří Magdaleny.

Aktuální výtěžek
112 375 686 Kč

Rozpečetěno pokladniček

Zobrazit podrobné výsledky z celé ČR

Napište nám!

DotazNenašli jste na webu potřebné informace?
Máte pro nás vzkaz?

Napište nám!