Charita Svitavy nabízí k odkoupení polohovací postel

Cena: 15 tisíc Kč

Kontakt: 736 267 381

i_IMG_5706

i_IMG_5713

Čaj o čtvrté

caj_listopad
Městská charita Plzeň, Domov sv. Aloise – certifikované kontaktní místo České alzheimerovské společnosti
pořádá v pondělí 27. listopadu 2017 od 16 hodin Čaj o čtvrté v Domově sv. Aloise - domově se zvláštním režimem, Hradišťská 30, Plzeň-Slovany.
Komorní posezení a zdroj informací pro blízké pečující o seniory s demencí.

Prosíme o laskavé potvrzení účasti na e-mailu linda.cechurova@mchp.charita.cz nebo telefonicky na 731 619 754, 377 310 410 nejpozději do 24.11. 2017.
Děkujeme, těšíme se na setkání!

Volná pracovní místa

• zdravotní sestra
  • zdravotní asistent

Čaj o čtvrté

caj_rijen
M
ěstská charita Plzeň, Domov sv. Aloise – certifikované kontaktní místo České alzheimerovské společnosti pořádá v pondělí 30. října 2017 od 16 hodin Čaj o čtvrté v Domově sv. Aloise - domově se zvláštním režimem, Hradišťská 30, Plzeň-Slovany.
Komorní posezení a zdroj informací pro blízké pečující o seniory s demencí.

Prosíme o laskavé potvrzení účasti na e-mailu linda.cechurova@mchp.charita.cz nebo telefonicky na 731 619 754, 377 310 410 nejpozději do 27.10. 2017.
Děkujeme, těšíme se na setkání!

Oslava 20 let působení Charity v Horažďovicích

pozvanka

V Den Charity, na svátek sv. Vincence z Pauly, Vás zveme na společné setkání u příležitosti 20 let charitního díla v Horažďovicích a jejich okolí.

Těšíme se na Vaši účast !!!

Podpořte nás v Burze filantropie

Prosíme o podporu při hlasování v Burze filantropie. Čím víc hlasů, tím větší šance obhájit projekt před dárci.

Hlasovat můžete do pátku 23.6. 12 hodin zde.

wmfull.png

Přejeme požehnané Velikonoce!

Velikonoční beránekRadost z Kristova vzkříšení a požehnané svátky velikonoční

přeje svým příznivcům, dárcům, dobrovolníkům a zaměstnancům

Charita Česká republika

Tři králové na Rychnovsku- fotogalerie

Tříkrálová sbírka 2017

DomašínštíJeštětičtí

Prohlédněte si  fotografie statečných králů, které letos od koledování neodradily ani teploty velmi hluboko pod nulou.

Přejeme krásné a poklidné Vánoce!

Dolni_Lukavice_2016

„Sláva na výsostech Bohu na zemi pokoj lidem, ve kterých má Bůh zalíbení.“ LK 2,14

Přejeme Vám požehnané svátky vánoční, pevní zdraví a hodně radosti v roce 2017.

Charita Česká republika

Koncert BONI PUERI předčil všechna očekávání

V neděli 11.září odpoledne se uskutečnil v milevské klášterní bazilice Navštívení Panny Marie  benefiční koncert světoznámého chlapeckého sboru BONI PUERI. Koncert překonal všechny naše představy a podle reakcí návštěvníků se jednalo o jedinečný a úžasný zážitek. Dobrovolné vstupné nám přineslo 30.540,- Kč, které pomohou dofinancovat sociální služby prevence - Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež a Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi. Děkujeme čtyřiceti účinkujícím chlapcům i panu řediteli ZUŠ, pánům sbormistrovi i klavíristovi za jejich čas, když v horkém dnu obsolvovali téměř 500 km (dvě cesty) z Hradce Králové do Milevska.