Čaj o čtvrté

caj_cerven
M
ěstská charita Plzeň, Domov sv. Aloise – certifikované kontaktní místo České alzheimerovské společnosti pořádá v pondělí 26. června 2017 od 16 hodin Čaj o čtvrté v Domově sv. Aloise - domově se zvláštním režimem, Hradišťská 30, Plzeň-Slovany.
Komorní posezení a zdroj informací pro blízké pečující o seniory s demencí.

Prosíme o laskavé potvrzení účasti na e-mailu linda.cechurova@mchp.charita.cz nebo telefonicky na 731 619 754, 377 310 410 nejpozději do 23.6. 2017.
Děkujeme, těšíme se na setkání!

Čaj o čtvrté

caj_kveten
M
ěstská charita Plzeň, Domov sv. Aloise – certifikované kontaktní místo České alzheimerovské společnosti pořádá v pondělí 29. května 2017 od 16 hodin Čaj o čtvrté v Domově sv. Aloise - domově se zvláštním režimem, Hradišťská 30, Plzeň-Slovany.
Komorní posezení a zdroj informací pro blízké pečující o seniory s demencí.

Prosíme o laskavé potvrzení účasti na e-mailu monika.jelinkova@mchp.charita.cz nebo telefonicky na 731 619 754, 377 310 410 nejpozději do 26.5. 2017.
Děkujeme, těšíme se na setkání!

Přejeme požehnané Velikonoce!

Velikonoční beránekRadost z Kristova vzkříšení a požehnané svátky velikonoční

přeje svým příznivcům, dárcům, dobrovolníkům a zaměstnancům

Charita Česká republika

Tři králové na Rychnovsku- fotogalerie

Tříkrálová sbírka 2017

DomašínštíJeštětičtí

Prohlédněte si  fotografie statečných králů, které letos od koledování neodradily ani teploty velmi hluboko pod nulou.

Přejeme krásné a poklidné Vánoce!

Dolni_Lukavice_2016

„Sláva na výsostech Bohu na zemi pokoj lidem, ve kterých má Bůh zalíbení.“ LK 2,14

Přejeme Vám požehnané svátky vánoční, pevní zdraví a hodně radosti v roce 2017.

Charita Česká republika

Koncert BONI PUERI předčil všechna očekávání

V neděli 11.září odpoledne se uskutečnil v milevské klášterní bazilice Navštívení Panny Marie  benefiční koncert světoznámého chlapeckého sboru BONI PUERI. Koncert překonal všechny naše představy a podle reakcí návštěvníků se jednalo o jedinečný a úžasný zážitek. Dobrovolné vstupné nám přineslo 30.540,- Kč, které pomohou dofinancovat sociální služby prevence - Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež a Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi. Děkujeme čtyřiceti účinkujícím chlapcům i panu řediteli ZUŠ, pánům sbormistrovi i klavíristovi za jejich čas, když v horkém dnu obsolvovali téměř 500 km (dvě cesty) z Hradce Králové do Milevska.

Navštívili nás Rumcajs a Manka

Naše Dobrovolnické centrum navštívil loupežník Rumcajs se svojí ženou Mankou. Vyrazili si do Jičína Věrka s Rumcajsem a Mankouna procházku. Rumcajs pro střelnej prach do pistole, Manka zase pro pár vajíček, že bude navečír chystat smaženici. Přejeme Vám všem hezké léto!

Výroční zpráva 2015

Výroční zpráva 2015 je nyní ke stažení.

Prezentace

Slavnostní předání sociálního auta

V pátek 24. června 2016 jsme měli na našem dvorečku před budovou Charity malou slavnost. Pracovníci společnosti Kompakt
z Poděbrad nám přijeli předat tzv. sociální auto.
Co to je? Krásně barevně polepené auto firemními logy, na které se pro nás složili většinou místní firmy a podnikaltelé, aby podpořili naši činnost, zejména sociální služby. Za přítomnosti místostarosty Městského úřadu v Pelhřimově, pana ing. Kocha, člena charitní rady, pana vikáře Stehlíka a zástupců donátorkých firem převzala naše paní ředitelka, Bc. Martina Kábelová, klíče od nového auta, Dacia Dokker.

Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat.

DSCN1186     DSCN1207

Galerie Sociální auto 2016.

Recitál Marty Kubišové

Recitál Marty Kubišové se uskuteční v pondělí 13. června 2016 od 19.00 hodin v Divadle Lubomíra Lipského v Pelhřimově. Vstupenky jsou v předprodeji v sídle Oblastní charity Pelhřimov, 1. patro, kancelář č. 1, Solní 1814 ve všední dny od 12.00 do 15.00 hodin. Bližší informace na tel.: 604 222 024.
Těšíme se na vás!