Přejeme požehnané Velikonoce!

Renata Štolbová: Emauzští poutníci (malba), 2013Radostné svátky Vzkříšení

a požehnané svátky velikonoční

přeje svým příznivcům, dárcům, dobrovolníkům a zaměstnancům

Charita Česká republika

Čaj o čtvrté

duben_2018
Městská charita Plzeň, Domov sv. Aloise – certifikované kontaktní místo České alzheimerovské společnosti pořádá v pondělí 30.dubna 2018 od 16 hodin Čaj o čtvrté v Domově sv. Aloise - domově se zvláštním režimem, Hradišťská 30, Plzeň-Slovany.
Komorní posezení a zdroj informací pro blízké pečující o seniory s demencí.

Prosíme o laskavé potvrzení účasti na e-mailu 7npsVWhmX.Fy.Z4WHfpr6W7%WkvDRW7r nebo telefonicky na 731 619 754, 377 310 410 nejpozději do 26.4. 2018.
Děkujeme, těšíme se na setkání!

Čaj o čtvrté

brezen_2018Městská charita Plzeň, Domov sv. Aloise – certifikované kontaktní místo České alzheimerovské společnosti pořádá v pondělí 26.března 2018 od 16 hodin Čaj o čtvrté v Domově sv. Aloise - domově se zvláštním režimem, Hradišťská 30, Plzeň-Slovany.
Komorní posezení a zdroj informací pro blízké pečující o seniory s demencí.

Prosíme o laskavé potvrzení účasti na e-mailu lucie.rubesova@mchp.charita.cz nebo telefonicky na 731 619 754, 377 310 410 nejpozději do 20.3. 2018.
Děkujeme, těšíme se na setkání!

Od února Senior klub na Charitě

Každé pondělí od 14-16 hod na Charitě v Kamenici nad Lipou se budeme těšit nejen na naše uživatele, ale i na ostatní seniory, kteří se chtějí zapojit do naší nové činnosti - Senior klub. Více informací na: Klub seniorů.

Otevíráme Domov sv. Anežky na Svatém Kopečku

Posláním Domova sv. Anežky je nabídnout podporu a pomoc osobám, které se ocitly bez přístřeší a jejich zdravotní stav vyžaduje péči druhé osoby. Služba umožňuje nemocným lidem bez zázemí důstojně žít a naplňovat své životní potřeby a současně se snaží v co nejvyšší možné míře udržet stávající schopnosti klientů a dále je rozvíjet.

Provoz zahajujeme 1. února 2018. Možnosti podání žádosti naleznete na webových stránkách zařízení.

Radostné Vánoce a šťastný nový rok!

Betlém. Vícebarevný linoryt vytvořil Pavel Jakubec, klient charitního stacionáře Betany Boskovice. „Sláva na výsostech Bohu na zemi pokoj lidem doberé vůle.“

Evangelium podle Lukáše 2,14

Přejeme svým klientům, příznivcům, dárcům, dobrovolníkům a zaměstanacům požehnané svátky vánoční, hodně štěstí, radosti a pevné zdraví i v novém roce 2018. Charita Česká republika

Charita Svitavy nabízí k odkoupení polohovací postel

Cena: 15 tisíc Kč

Kontakt: 736 267 381

i_IMG_5706

i_IMG_5713

Projekt Českého rozhlasu v Domově sv. Aloise

květinaJežíškova vnoučata vznikla na podzim roku 2016 na dvorku Českého rozhlasu v Jihlavě a letos je i v Plzni.
Projekt má za cíl propojit lidi v domovech a dalších státních i nestátních zařízeních pro seniory, či v domácí péči, s dárci, kteří se rozhodnou jim na vlastní náklady splnit přání nebo poskytnout věcný dar. O způsobu předání daru nebo splnění přání si poté domlouvá příslušný domov přímo s dárcem.
V našem Domově pomáháme sepsat přání našich seniorů, někdy to je pro jejich velkou skromnost opravdu oříšekJ Držte nám pěsti!

Volná pracovní místa

• zdravotní sestra
  • zdravotní asistent

Oslava 20 let působení Charity v Horažďovicích

pozvanka

V Den Charity, na svátek sv. Vincence z Pauly, Vás zveme na společné setkání u příležitosti 20 let charitního díla v Horažďovicích a jejich okolí.

Těšíme se na Vaši účast !!!

Aktuální výtěžek
112 375 686 Kč

Rozpečetěno pokladniček

Zobrazit podrobné výsledky z celé ČR

Napište nám!

DotazNenašli jste na webu potřebné informace?
Máte pro nás vzkaz?

Napište nám!