Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Hradec Králové očima ukrajinských malířů

Zajímá vás, jak vidí naše krajské město a jeho zákoutí malíři z Ukrajiny? Pak se vydejte do hradecké Restaurace Hnízdo snů na výstavu jejich čerstvě namalovaných obrazů, která byla 11. září zahájena vernisáží a potrvá až do půlky října. Nenechte si ujít také další akce Dnů ukrajinské kultury v Hradci - sobotní koncert a setkání s literaturou v příštím týdnu.

Den Charity v Litoměřicích

Cílem akcí pořádaných v rámci Dnů Charity je předvést veřejnosti, jak místní Charita pomáhá lidem, kteří si kvůli stáří, zdravotnímu omezení či sociálnímu vyloučení nedokáží nebo nemohou pomoci sami.

Den Charity v domově pro matky s dětmi v Prachaticích

Srdečně Vás zveme na letošní Den charity v Charitním domově sv. Dominika Savia v Prachaticích.

Den Charity v Domově sv. Petra v Záblatí u Prachatic

Srdečně Vás zveme na letošní Den charity v Domě sv. Petra pro muže v Záblatí.

Den otevřených dveří v Denním stacionáři Chvalčov

DSS------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Soutěž: Co pro mne znamená DOBROVOLNICTVÍ?

Setkali jste se již s dobrovolnictvím? Jste nebo jste byl dobrovolníkem nebo Vám byla či je poskytována pomoc dobrovolníka? Jakou zkušenost jste získali? Co Vám dobrovolnictví přineslo? Podělte se o své zážitky, napište, nakreslete nebo zachyťte na fotografii pěkné okamžiky z dobro-působení. Zapojte se do naší soutěže! Těšíme se na Vaše příspěvky. Plakátek

Den Charity v Jindřichově Hradci

Jindřichův HradecFarní charita Jindřichův Hradec Vás srdečně zve na DEN CHARITY, který se uskuteční v podvečerním čase 27. 9. 2018 na adrese Pravdova 837 v J. Hradci.

Pěstounům se v Litomyšli líbilo

Krásné počasí přilákalo v neděli 16.9. do Litomyšle na druhý ročník Dne pro pěstounství téměř šest stovek dětí a dospělých z celého Pardubického kraje. Bohatý program v zámecké zahradě a volný vstup do interaktivní stálých expozic na zámeckém návrší nabídl příjemně strávený společný čas všem generacím. " I když to máme do Litomyšle přes čtyřicet kilometrů, jezdíme sem rádi. Takže když přišlo od naší doprovázející organizace pozvání na tuto akci, bylo u nás doma jasno," směje se Marcela, která přijela s početnou rodinou z podhůří Orlických hor. Nechyběly různé soutěže, výtvarné workshopy, fotokoutek, moderovaná beseda, vystoupení parkour show nebo tzv. dogdancing. Akci určenou především jako poděkování pro pěstouny, jako je i paní Marcela, uspořádal Pardubický kraj ve spolupráci s litomyšlskou Farní charitou a dalšími subjekty.

Adopce na dálku pomáhá už čtvrt století

Prostřednictvím programu Adopce na dálku® pomáhá Arcidiecézní charita Praha 25 let – tedy od roku 1993. První indičtí školáci, kteří usedli do lavic díky podpoře českých dárců, jsou dnes už třicátníci a díky vzdělání našli dobré pracovní uplatnění.

Aktuální výtěžek
112 375 686 Kč

Rozpečetěno pokladniček

Zobrazit podrobné výsledky z celé ČR

Napište nám!

DotazNenašli jste na webu potřebné informace?
Máte pro nás vzkaz?

Napište nám!