Zobrazit podle typu:

Místo: Kroměříž
Termín: 17. 8. 2018, 10:00 — 2. 11. 2018, 10:00

Monika Štreitová: Mít koncert v bazilice na Svatém Kopečku byl můj sen

Svatý Kopeček – Zvuky ptactva, přírody, nejrůznější zvuky života. A vetkat „ten život“ do hudby, to už je umění. Autoři současné moderní hudby napsali pro jednu z našich nejvýznamnějších flétnistek Moniku Štreitovou už přes 200 skladeb. Jedna z nich překvapí diváky Benefičního koncertu pro Hospic na Svatém Kopečku. V tamní bazilice Navštívení Panny Marie zahraje Monika Štreitová se špičkou současného slovenského varhanního umění Markem Vrábelem v sobotu 18. srpna. Koncert začne v 17 hodin. Více v rozhovoru...

Klub seniorů při FCH Vlašim

Výroba dárkových předmětů – mýdlo.

Místo: Besídka u kostela sv. Jiljí
Termín: 16. 8. 2018, 15:00 — 16. 8. 2018, 16:30

Charita na pouti v Teplé

15. září se uskuteční v klášteře v Teplé tradiční diecézní pouť. Letošní program je přizpůsoben 25. výročí založení Diecéze plzeňské. Diecézní charita Plzeň jako jedna ze zřizovaných organizací biskupstvím zde bude prezentovat své služby. Rovněž výrobky klientů ze sociálně terapeutických dílen v Domažlicích, Rokycanech a výrobky klientů ze stacionáře pro postižené Alzheimerovou chorobou v Karlových Varech.

Podrobný program pouti zde: Diecézní pouť v Teplé

Patnáct let Domova pro seniory sv. Jiří

Domov pro seniory sv. Jiří v plzeňské Doubravce patří k nejkvalitnějším zařízením svého druhu nejen v Plzni. Jeho provozovatelem je Městská charita Plzeň.

Adoptovanými prázdninami podporujeme budoucí dobro

České Budějovice – Dvoutýdenní Adoptované prázdniny si užívalo v jižních Čechách 14 běloruských dětí z projektu Adopce na dálku, který realizuje Diecézní charita České Budějovice. Cílem této akce je zkvalitnění života dětí ohrožených celkově špatnou sociální situací rodiny, v níž žijí, a jsou přímo či nepřímo postiženy důsledkem černobylské jaderné katastrofy.

Příměstský tábor 2018 - 2. běh

Program: tvůrčí a sportovní (výrobky z různých materiálů, hry, soutěže, výlety po okolí)
Cena za táborový týden: 1 800 Kč/dítě

Místo: Žďár nad Sázavou
Termín: 13. 8. 2018, 08:00 — 17. 8. 2018, 16:00

Klub seniorů při FCH Vlašim

Tvoření.

Místo: Besídka u kostela sv. Jiljí
Termín: 9. 8. 2018, 15:00 — 9. 8. 2018, 16:30

Veřejná sbírka pro Andrianku

Farní charita Jindřichův Hradec ve spolupráci s panem Tomášem Šnorkem a starostou města panem Ing. Stanislavem Mrvkou pořádá veřejnou sbírku pro malou Andrianku. Výtěžek sbírky je určen na zakoupení auta.

Charitativní konecert pro Andrianku

Srdečně Vás tímto zveme na charitativní koncert, který proběhne v sobotu 29.9.2018 od 16:00hod v Kapli sv. Máří Magdaleny.

Aktuální výtěžek
112 375 686 Kč

Rozpečetěno pokladniček

Zobrazit podrobné výsledky z celé ČR

Napište nám!

DotazNenašli jste na webu potřebné informace?
Máte pro nás vzkaz?

Napište nám!